Fit Preps kant en klare maaltijden

Fit Preps is een sterk groeiend merk dat maaltijden en toebehoren aanbiedt gericht op sporters en mensen die gezond willen eten, doelen wilen behalen, geen tijd hebben om te koken/booschappen etc. Dit onder leiding van een Gezel Meester Kok die er altijd voor zal waken dat de maaltijden on point zijn. De maaltijdpakketten zijn afgestemd op de doelstellingen die mensen hebben, hierdoor halen ze gemakkelijk hun gewenste voeding in huis. Daarbij wordt er nu al, en in de toekomst nog meer, aanvullende producten aangeboden om sporters beter te voorzien van hun voeding en toebehoren. Bijvoorbeeld Ontbijtjes, Cold pressed Juices, Eiwitten snacks, Shakebekers etc.

Doordat we meer dan 100 gevarieerde maaltijden aanbieden, hebben onze klanten iedere dag weer een lekkere maaltijd(en). Daarbij komen de meals écht vers bij ze aan aangezien ze gekoeld verstuurd worden. Eenmaal thuis ontvangen, kunnen de mensen de maaltijden gemakkelijk 3 maanden in de vriezer bewaren en 2 tot 3 dagen in de koeling.

Het doel van Fit Preps is om iedereen van goede voeding te voorzien die ervoor zorgt dan zijn of haar doelstelling behaald wordt. Dit doen we door te blijven optimaliseren samen met onze Gezel Meester Kok, nieuwe maaltijden te ontwikkelen en steeds in te spelen op de behoefte van de klant.

Je korting bij Fitpreps NL:

Standaard 2.8% korting Bekijk de aanbieding