Greencitytrip.nl stedentrips met de trein

Greencitytrip.nl rijdt eigen nachttreinen naar diverse Europese steden zoals Venetië, Praag, Wenen en Milaan. De Greencitytrip.nl trein rijdt rechtstreeks vanuit Nederland en beschikt over maar liefst 700 bedden en 3 verschillende reisklassen.

De stedentrips die Greencitytrip.nl aanbiedt zijn altijd 5-daagse reizen. De reizen zijn te boeken inclusief accommodatie naar keuze, maar ook als ticket-only. Bij de 5-daagse reizen inclusief accommodatie zijn 2 nachten in de trein en 2 hotelovernachtingen inbegrepen. Dankzij de scherpe prijzen gaat Greencitytrip.nl de concurrentie aan met luchtvaartmaatschappijen.

Greencitytrip.nl is onderdeel van reisorganisatie Flywise Travel B.V. De huidige tijd vraagt om een andere benadering van reizen. Flywise heeft reeds 11 jaar ervaring met het aanbieden van vliegreizen, maar heeft gezien de ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid besloten het roer om te gooien en de focus te verleggen naar duurzame treinreizen. Op deze manier gaat het reizen binnen Europa een duurzame toekomst tegemoet.

Je korting bij Greencitytrip.nl:

Algemeen 2.5% korting Bekijk de aanbieding