Het grootste aanbod van de grootste merken in kinderkleding

Kinderkleding, babykleding en kinderschoenen koop je bij kleertjes.com

Bij kleertjes.com vind je het grootste aanbod van de grootste merken in kinderkleding. Met meer dan 150 topmerken, waaronder Vingino, Tommy Hilfiger, Retour, name it, Babyface, Mim-Pi, Tumble ’N Dry, Le Chic, Cakewalk, adidas, B.Nosy en McGregor, hebben we voor ieder wat wils. Onze kinderkleding komt in de maten 44 t/m 188, voor prematuren, baby’s, kinderen en tieners.

Onze inkopers zijn altijd op zoek naar de nieuwste trends op fashiongebied en zorgen ieder seizoen weer voor een uitgebreid en hip assortiment. Ben je op zoek naar nieuwe T-shirts, hippe broeken, een fijne jas of sweater? Bij kleertjes.com ben je aan het goede adres! Voor de budgetshoppers heeft kleertjes.com bovendien een outlet met kortingen die oplopen tot maar liefst 70 procent. Onze outlet bestaat uit de collecties van vorige seizoenen.

Babykleding

Naast kinderkleding heeft kleertjes.com ook een uitgebreid assortiment babykleding. Je vindt bij ons babykleding van onder andere Babyface, Petit Bateau, name it en Imps & Elfs. Van rompertjes tot boxpakken, kleertjes.com heeft alle benodigdheden voor jouw kleintje.
Kinderschoenen

Die voetjes groeien maar wat snel en goede ondersteuning is van het grootste belang. Investeer dus ieder seizoen in een paar goede kinderschoenen. kleertjes.com biedt merken als adidas, Clic!, Converse en Timberland aan.

Op zoek naar laarsjes, ballerina’s of sneakers? Je vindt bij ons meer dan 3000 paar verschillende schoenen.

Je korting bij Kleertjes:

Maximale vergoeding 1.75% korting Bekijk de aanbieding