Goedgemerkt nooit meer verloren spullen

Goedgemerkt is nooit meer verloren! Goedgemerkt biedt de oplossing om je spullen op een mooie en gepersonaliseerde manier te markeren al dan niet vergezeld met een GoedgeMerkje (icoontje) zodat spullen zelfs herkenbaar zijn voor kinderen die nog niet kunnen lezen.

De producten bevatten geen giftige inkten, zijn watervast, (vaat)wasser en magnetron veilig. Zij bieden een goede service door binnen een dag verzenden, dit vertaalt zich in een hoge klantwaardering (9,3 op Trustpilot).

Men bestelt bij Goedgemerkt eenvoudig gepersonaliseerde naamstickers die blijven zitten in de vaatwasser en magnetron of stickers die je in kleding kunt plakken, instrijken of instikken. Daarnaast verkopen zij naamplaatjes en bandjes zodat kinderen altijd de contactgegevens van hun ouders bij de hand hebben.

Kinderen raken spullen kwijt op kinderdagverblijven, scholen, sportclubs etc. Daarnaast worden de labels vaak besteld om zelf geknutselde spullen te markeren, kleding te labelen van bewoners van zorginstellingen, om spullen (in huis) te organiseren en als leuk en uniek (kraam)cadeau.

Je korting bij Goedgemerkt (NL / BENL):

Nieuwsbrief Inschrijving voor kortingscode € 0,09 cashback Bekijk de aanbieding