Design je eigen templates voor Joomla & Wordpress!

Maak onbeperkt websites zonder enige technische kennis!

Invender is Nederlandse toonaangevende uitgever van louter voordelige Nederlandstalige software voor de particulier en het MKB. Invender is ontstaan uit het voormalige DATA BECKER BV en onderscheidt zich op het gebied van nieuwe en innovatieve toepassingen en de gunstige prijs/prestatie verhouding, het gebruikersgemak en de gratis helpdesk.

Invender © verkoopt haar software als doos en download via haar eigen website Invender.nl. Doordat de breedte van haar assortiment niet meer beperkt is tot de beschikbare schapruimte in de winkels groeit het assortiment snel en stijgt de omzet navenant. Het assortiment van Invender varieert van boekhoud- tot webwinkel- & nieuwsbriefsoftware en van webbased facturatie software tot ontwerp pakketten voor het maken van Joomla sjablonen en Flashbanners.

Invender is uitgever van hoogwaardige, innovatieve Nederlandstalige software voor de particulier en het MKB. De software onderscheidt zich met name op gebruikersgemak, resultaatgerichtheid en een zeer gezonde prijsstelling. De naam Invender is ontstaan uit een management buy-out van het voormalige Data Becker BV in Juli 2004.

In 2005 is met de partcipatie van MicroStar B.V. in Invender een stuk expertise in huis gekomen op het gebied van financiële en bedrijfsmatige software. MicroStar ontwikkelt al sinds 1982 haar succesvolle gamma aan financiële software welke onder het gelijknamige MicroStar software wordt gedistribueerd.

Invender besteedt veel aandacht aan nieuwe ontwikkelingen op het gebied van thuis- en MKB software welke het gebruikersgemak vergroten en direct bijdragen aan de efficiency van de gebruiker. Invender tracht haar gebruikers te voorzien van solide en professionele software tegen een scherpe prijs.

Je korting bij Invender:

Alle bestellingen 1% korting Bekijk de aanbieding