123Helikoptervluchten.nl

123Helikoptervluchten is een online platform voor het boeken van helikopter rondvluchten en proeflessen.

Wij hebben alle opererende helikopterbedrijven van Nederland gebundeld met al hun producten, op 1 website. Wij werken zelf al meer dan 10 jaar in de luchtvaart, en staan voorop in persoonlijkheid, laagdrempeligheid en innovatie.

Als eerste in zijn soort als platform, als eerste met een online chat, als eerste 7 dagen in de week bereikbaar en na een grote website upgrade, draaiden we 2022 als beste jaar zover. Dit succes is mede te danken aan onze focus op UX. Wij geloven in verbetering en staan open voor feedback, tot zelfs in de kleinste puntjes.

Wat ons ook onderscheidt van andere platformen in de branche, is dat wij zelf ook vliegen, bij bijna alle bedrijven ‘in de keuken’ gekeken hebben als freelance helikopterpiloot in de beginjaren, waardoor de helikopterbedrijven het volste vertrouwen hebben en samenwerkingen durven aangaan. Deze samenwerkingen staan al jaren zo vast als een huis. De luchtvaartbranche is een speciale branche waar niet iedereen zomaar in binnenkomt of een samenwerking mee aangaat. Ons netwerk en jarenlange ervaring is daardoor zeer waardevol en belangrijk voor de groei en toekomstplannen.

Je korting bij 123Helikoptervluchten.nl:

Standaard 2.1% korting Bekijk de aanbieding