Saramah cosmetische arganolie

Cosmetische Arganolie heeft verschillende toepassingen als verzorgende en hydraterende olie voor de huid, haar en nagels. De toepassingen zijn verder unisex en voor alle huid en haarsoorten. Arganolie kan bijvoorbeeld gebruikt worden als een bodylotion na het douchen, of als massageolie. Ook is het een uitstekende olie om het gezicht mee te verzorgen voor het slapen gaan. Voor de verzorging van droge handen en voeten wordt Arganolie ook vaak gebruikt. Arganolie is ook verzorgend voor het haar waarbij het de glans en zachtheid van het haar bevorderd. Ook helpt het tegen gespleten haarpunten en uitgedroogde haren.

Naast normale verzorging heeft Arganolie ook helende kwaliteiten voor o.a. diverse huidproblemen. Zo hebben vele mensen met Arganolie zeer positieve ervaringen gehad bij het verhelpen of verminderen van eczeem, psoriasis en andere vormen van schilfers of jeuk. Daarbij dient wel altijd vermeld te worden dat het geen officieel medicijn is en dat de eventuele toepassing altijd in samenspraak zou moeten gaan met een arts of erkende medicus.

Alle producten zijn vrij van sulfaat (SLS), siliconen, parabenen en paraffine. Verder zijn ze dierproefvrij, op duurzame wijze geproduceerd.

Je korting bij Saramah.nl:

Algemeen 7.5% korting Bekijk de aanbieding