De lekkerste treinreis!

Dinner Train is een unieke pop-up-beleving in een als restaurant ingerichte trein die een jaar lang door Nederland rijdt en in 37 stations gasten verwelkomt voor een smakelijke reis.

Iedere week vertrekt de Dinner Train uit een andere stad en verrassen we de passagiers met een 4-gangen-menu met authentieke bier-spijs- en wijn-spijscombinaties terwijl de trein zacht wiegend door het Nederlandse landschap snelt. Zodra de Dinner Train op majestueuze wijze op het station verschijnt, zijn alle ogen gericht op de speciale en stijlvolle trein.

De locomotief en rijtuigen hebben allemaal een opmerkelijke geschiedenis op het Nederlandse en Europese spoorwegnet. Onze gasten worden aan boord van de trein verwelkomd door onze gastheer en gastvrouwen. Tijdens de rit bereidt onze chef de gerechten live aan boord, terwijl onze vriendelijke obers zich bezighouden met de behoeften van elke gast.

De Dinner Train is zonder twijfel de lekkerste treinreis in Nederland en daarbuiten. Met het motto “Altijd welkom” van Leffe verwelkomen wij iedereen met open armen in onze trein.

Je korting bij Dinner Train:

Standaard 2.63% korting Bekijk de aanbieding