You-Mobile

YouMobile is een retailer op het gebied van refurbished elektronica met twee fysieke winkels.

Met 15 jaar aan B2B verkoop ervaring weet YouMobile de beste deals voor de klant. Sinds enkele jaren heeft YouMobile een online strategie ingezet om de kwaliteit van de producten ook via de webshop aan te bieden. Met grote groei ambities op korte termijn met kwalitatieve partners moet dat te doen zijn. De klant kan bij ons terecht voor hoogwaardige refurbished elektronica voor een scherpe prijs.

Waarom Kiezen voor YouMobile?

1. 24 Maanden Garantie: Bij YouMobile geloven we in de kwaliteit van onze iPhones. Daarom bieden we standaard 24 maanden garantie op al onze toestellen. Zo ben je verzekerd van een betrouwbare aankoop.

2. Fysieke Winkels: We begrijpen dat je soms persoonlijk advies nodig hebt. Daarom hebben we twee fysieke winkels waar je onze experts kunt ontmoeten en je vragen kunt stellen. Kom gerust langs!

3. Snelle Levering: Bestel je voor 18:00 uur? Dan heb je je iPhone morgen al in huis. We begrijpen dat je niet kunt wachten om je nieuwe toestel te gebruiken, dus zorgen we voor een snelle verzending.

3. Grondige Controle en Reparatie: Onze toestellen worden zorgvuldig gecontroleerd op tientallen punten om ervoor te zorgen dat ze in uitstekende staat verkeren. Indien nodig worden ze gerepareerd met kwalitatieve onderdelen, zodat je iPhone perfect werkt.

Je korting bij You-Mobile :

Standaard 1.75% korting Bekijk de aanbieding