Het leukste escapespel speelt u in de buitenlucht

Quest Escapes biedt moderne games aan met het concept van een escape room als basis. Alleen dan online of in de buitenlucht. In tegenstelling van een reguliere escape room zijn de spellen ook door grote groepen in teams van 2-4 personen te spelen.

Onze Outdoor Escape Games zijn door onze unieke app op elke locatie ter wereld te spelen. Lekker in de buitenlucht. De teams downloaden onze app en met hun eigen mobiele telefoon of tablet starten ze het spel. Onze app (Apple en Android) creëert, voordat het spel start, een dynamisch speelveld rondom de startlocatie, zodat je op een avontuurlijke manier een (nieuwe) stad ontdekt.

Onze Online Escape Games zijn perfect als alternatief voor de outdoor games. Als het regent of simpelweg door de Corona pandemie is afgelopen jaar gebleken dat het vooral bij bedrijven ontzettend populair is als alternatief van reguliere uitjes in de buitenlucht. Deze spellen zijn op afstand van je teamgenoten ook vanuit elke huiskamer of kantoor te spelen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een vergaderprogramma, zoals Zoom of Skype.

Op onze website leveren we na betaling van het spel direct de spelregels en spelcode, zodat de spelers binnen 5 minuten actief bezig kunnen zijn. Een unieke formule waarbij de spelers dus binnen 5 minuten op elke locatie ter wereld ons spel kunnen spelen.

Wat maakt de spellen van Quest Escapes zo uniek?
De spellen zijn overal ter wereld speelbaar
Je kunt starten wanneer je wilt
Binnen 5 minuten na het afrekenen speelbaar
Ruim 2 uur op een avontuurlijke manier een stad verkennen
In meerdere talen speelbaar

Je korting bij Quest Escapes:

Standaard 12.5% korting Bekijk de aanbieding