Weg met de papieren notities

Scrumartikelen.nl vervangt graag alle papieren sticky notes voor een duurzamer alternatief: Herschrijfbare magneten!

Het unieke aan deze magneten is dat ze te beschrijven zijn met een whiteboard marker en vervolgens makkelijk weer gewist kunnen worden met een doekje. Zo vervangt elke magneet duizenden papieren sticky notes en ziet elk planbord er ook nog eens kleurrijk en professioneel uit!

Scrumartikelen.nl is al sinds 2013 de nummer 1 webshop voor herschrijfbare whiteboard magneten. Deze magneten worden veel gebruikt bij Agile projectmethodes zoals Scrum en Kanban of gewoon thuis voor de planning van het gezin. De webshop biedt een breed assortiment planbord magneten waarmee elke klant een perfect planbord kan maken voor hun situatie!

Andere producten die worden verkocht in de webshop zijn: Whiteboarden, smiley magneten. Magnetische tape om rijen en kolommen te maken, magnetische rasters en complete startpakketten.

Klanten van de webshop zijn onder andere particulieren, scholen, ziekenhuizen en commerciële bedrijven. Enkele voorbeelden hiervan zijn de Nederlandse Politie, St Antonius Ziekenhuis, Sociale verzekeringsbank, ING, Universiteit van Amsterdam, het RDW en vele scholen.

Je korting bij Scrumartikelen:

Algemeen 12.5% korting Bekijk de aanbieding