Epine

Epine - Kennis, service en specialisme

Vanuit het hoofdkantoor in Papendrecht bedient Epine vanuit een fysieke showroom ondersteund met 3 webshops klanten door de hele Benelux.

De Epine webshops:
- Epine Camerashop: Camerasystemen, beveiligingssystemen, losse IP camera’s, zorgalarmen, alarmsystemen, bewakingscamera’s, spy cams.
- Epine Smartwheelz shop: Hoverboards, elektrische steps, segways (look-a-likes)
- Epine Kluisshop: elektronische kluizen, inbraakwerende kluizen, brand werende kluizen, elektrische deursloten, wapen kluizen
- Epine Dashcam shop: Gespecialiseerd aanbod van de beste dashcams

De beste merken van iedere branche!
Niet het meest gebruikte of meest verkochte merk, maar de beste specificaties staat bij Epine hoog in het vaandel. Zo verkopen ze o.a. producten van:
- Home8
- Blaupunkt
- Dahua
- Zmodo
- Smanos
- Vegas
- En meer…

Speerpunten van Epine:
Toegankelijk voor groot publiek
Iets simpel maken is vaak heel moeilijk. Bij Epine verkopen ze van simpele tot geavanceerde technologie die ze met de juiste kennis, service en specialisme gebruiksvriendelijk aanbieden voor een groot publiek.

Kennis en Service:
Een grote kennis van de producten maakt dat Epine hun klanten direct goed kunnen adviseren. Alles staat in het teken van service: van het moment dat de klant bij Epine begint met shoppen, tot het moment dat ze ondersteuning nodig hebben bij de installatie van het product.

Specialisme:
Epine is gespecialiseerd in de producten die ze aanbieden en weten wat de plus- en minpunten zijn van elk artikel in het assortiment. Zo kan Epine iedereen altijd helpen bij het kiezen van het juiste product.

Je korting bij Epine:

Standaard commissie 2% korting Bekijk de aanbieding