De Horeca Bazaar

De Horeca Bazaar is in 2015 opgericht vanuit horeca eigenaren en een festivalorganisatie die producten grootschalig in zijn gaan kopen, in eerste instantie voor eigen gebruik. Vanwege het enorme netwerk in deze branche is de site echter snel gaan lopen en zeer snel gegroeid.

De Horeca Bazaar koopt zijn producten zeer grootschalig in, voornamelijk direct bij de fabrikanten in China. Echter heeft De Horeca Bazaar ook veel leveranciers buiten China; Bangladesh, Engeland, Spanje, Portugal en Nederland zijn landen waar ook leveranciers gevestigd zijn. Vanwege de zeer grootschalige import van onze producten kan De Horeca Bazaar zijn producten altijd aanbieden met de garantie op de laagste prijs! Een bijkomend voordeel van deze grootschalige import, is dat De Horeca Bazaar producten altijd uit voorraad (2000m2 aan opslag) kan leveren. Bestellingen voor 16:00 uur worden dezelfde dag nog verzonden, volgende dag bij de klant.

Een van de redenen dat De Horeca Bazaar zo snel gegroeid is, is dus omdat de prijzen een stuk lager liggen dan op dat moment gebruikelijk was voor dezelfde producten. Ook het brede productassortiment met zijn unieke samenstelling is reden geweest voor de snelle naamsbekendheid van De Horeca Bazaar. De unieke producten welke zelf bedacht en uitgewerkt zijn, maken de sterke positie van D Horeca Bazaar in de markt compleet.

Je korting bij De Horeca Bazaar:

Standaard 2.94% korting Bekijk de aanbieding