Svensson.club

Svensson.club is een webshop met 3 hoofdcategorieën.

1. Gezondheid, natuurlijke producten ter ondersteuning van de prostaat, menopauze, immuniteit, vermoeidheid. Binnen deze producten is het ook mogelijk om vitamine D, vitamine C, visolie, glucosamine terug te vinden.
2. Sport, sportsupplementen en sportvoeding, getest in een onafhankelijk lab tegen doping. Samengesteld uit jarenlange ervaring met topsporters. Svensson.club voorziet ook persoonlijke schema’s op basis van de doelstellingen die men wil behalen.
3. Afslanken, Svensson.club voorziet ook hier persoonlijke schema’s op basis van je afslankdoelstellingen. Svensson.club heeft twee programma’s, enerzijds heb het klassieke eiwitdieet. Hiervoor is een uitgebreid en divers assortiment aan eiwitrijke producten (gaande van tortitos, shake, lowcarb pasta’s en brood, soepen, repen) Daarnaast is Svensson.club al meer dan 40 jaar de marktleider met een product dat het intermittent vasten ondersteunt. Detopper was ZERO 3.

Svensson.club is een merk opgericht in 1973, het eerste postorderbedrijf dat op zijn topmoment heel veel ZERO 3 gebruikers had.

Je korting bij Svensson.club:

Algemeen 2.45% korting Bekijk de aanbieding