Voor elk bijzonder moment het perfecte kaartje.

Poobies is de enige website met alle kaartjes onder één dak.

Poobies is een Nederlands bedrijf dat al meer dan 13 jaar actief is binnen het segment gelegenheidskaarten. Met een uniek concept, hoge kwaliteit drukwerk en een eigen helpdesk voor gebruikers, is Poobies uitgegroeid tot een van de marktleiders in Europa. Je kunt een kant-en-klare kaart uit één van de collecties uitzoeken óf je kaartje heel eenvoudig zelf ontwerpen. Aan jou de keus! 

Wat betekent Poobies eigenlijk?

Het begon allemaal jaren geleden, na een behoorlijke zoektocht naar dat ene unieke geboortekaartje. We belandde bij een designer, maar vonden uiteindelijk dat deze markt niet goed werd bediend. Zo ontstond Poobies. Deze naam ontstond vanuit de eerste behoefte van ons: een geboortekaartje. Je bent trots op je kindje… Proud of our babies. Poobies! We zijn gestart met unieke geboortekaartjes, maar inmiddels bieden wij een breed scala aan gelegenheidskaartjes.

Wat kan ik bij Poobies kopen?

Bij Poobies ben je op het juiste adres voor gelegenheidskaarten. Het begon ooit met geboorte, maar inmiddels zijn daar vele events bijgekomen. Denk aan trouwen, kerst, uitnodigingen en communie. Vanaf 2 stuks wordt er al geproduceerd, dus voor ieder event en budget bereikbaar. Er zijn diverse collectiekaarten, maar de meeste kaarten kun je online opmaken of bewerken in de editor. Wel zo makkelijk!

Inmiddels kun je bij Poobies ook terecht voor tal van andere producten. Denk hierbij aan: raamstickers, knuffels, broodtrommers of een mooi canvas. Ook bij deze producten kun je in de editor een mooi design opmaken zodat de bedrukking persoonlijk wordt.

Je korting bij Poobies:

Alle bestellingen 5% korting Bekijk de aanbieding