Support jouw favoriete goede doel

Lees alles over het affiliateprogramma van de Lot of Happiness loterij bij Daisycon. Help Lot of Happiness te groeien. Promoot deze campagne en ontvang een vergoeding per aangeleverd deelnemer.

Lot of Happiness is de jongste goede doelen loterij van Nederland. Lot of Happiness richt zich volledig op het verbeteren van het welzijn van kinderen. Bij Lot of Happiness kies je zelf voor welk goede doel je wilt spelen. Kies je bijvoorbeeld om mee te spelen voor KiKa, Make A Wish of Strong Babies dan gaat 50% van je inleg direct naar jouw goede doel! En jij maakt gelijktijdig kans op fantastische prijzen tot maar liefst €500.000,-.

Jaarlijks maak je bij Lot of Happiness 16 keer kans op vele prijzen. Een vaste maand trekking, die plaats vindt op iedere 2 de maandag van de maand. Bovendien zijn er 4 Grote Goede Doelen trekkingen, met extra prijzen! Deze zijn in maart, juni, september en december op de 4de maandag van de maand.

Deelnemers krijgen automatisch bericht wanneer ze hebben gewonnen. Ook de gewonnen prijzen worden automatisch overgemaakt of toegestuurd. Lekker makkelijk.

Een lot bestaat uit 2 letters en 6 cijfers. Iedere deelnemer heeft een vast(e) lotnummer(s) voor alle trekkingen. Zo weet je altijd met welke getallen je lot nummer je mee speelt. Bij iedere trekking is er een win kans van 1 op 5.

Wil je meer weten? Check

Voordelen van het affiliateprogramma van Lot of Happiness:

- Brede en aantrekkelijke doelgroep
- Vernieuwende propositie naar consumenten
- Een snel groeiende organisatie
- Volledig campagnemateriaal: teksten en afbeeldingen
- Actief programmabeheer
- Snelle keuring
- Aantrekkelijke vergoeding

Voorwaarden van het affiliateprogramma van Lot of Happiness:

Een goedgekeurde sale is een sale waarvan de eerste betaalde maand succesvol is geïncasseerd.

Het is niet toegestaan om expliciet aan te geven dat de lot(en) op elk gewenst moment kunnen worden stopgezet. Wel is het toegestaan om aan te geven: ‘U speelt mee zolang u wilt’.

Het is niet toegestaan om banners te tonen en promotie te doen voor campagnes die niet meer live staan bij Daisycon. Wanneer een campagne afloopt, zal dit tijdig worden gecommuniceerd.

Bij iedere tekstlink of button moet ook het logo “Speel bewust 18+” worden weergegeven op de pagina.

Geen op jongeren gerichte media

Geen jongeren onder de 26 als deelnemer afbeelden

Je korting bij Lot of Happiness:

Eerste incasso € 5,00 cashback Bekijk de aanbieding
Tweede incasso € 2,50 cashback Bekijk de aanbieding
Vierde incasso € 1,00 cashback Bekijk de aanbieding
Achtste incasso € 1,50 cashback Bekijk de aanbieding
Zestiende incasso € 2,00 cashback Bekijk de aanbieding